Over Stail

 

STAIL. ¿Què?


Leiden (NL), 1917.

Enkele kunstenaars, waaronder Theo Van Doesburg, Piet Mondriaan, Gerrit Rietveld en Georges Vantongerloo, richten het tijdschrift De Stijl op. Dit initiatief groeit uit tot een kunstbeweging die in het kielzog van andere stromingen zoals het kubisme en het futurisme een radicale hervorming van de kunst nastreeft. “Eenvoud” en “minimum” zijn sleutelwoorden.


Izegem (BE), 2010.

Stail is een gloednieuw concept 100% gewijd aan de inrichting van projecten zoals winkels (kledij, opticiens, ...), horecazaken, privéwoningen (dressings, ...), beursstanden, enz.. Wij zijn verdeler en producent van systemen voor winkel- en interieurinrichting, verkrijgbaar in diverse configuraties (verticaal, horizontaal, puntsysteem, kabel of vrijstaande modules). Ook maatwerk is perfect mogelijk. In onze showroom komen deze mogelijkheden stuk voor stuk aan bod.

Stail gaat dus samen met de interieurbouwer en / of architect op zoek naar de beste oplossing - esthetisch én functioneel - voor de inrichting van dat specifieke project.

Trouwens, het maakt niet uit hoe je Stail uitspreekt, het klinkt altijd correct. Het is een speelse naam die je onvermijdelijk doet denken aan schoonheid, vormgeving, layout en sfeer. En het zijn net die dingen waarrond de showroom en de huisstijl van Stail zijn opgebouwd.

 

Stail = Style = Stijl

 

showroom

Ons deskundig advies demonstreren we graag tijdens uw bezoek aan de showroom. Die biedt een ...
+ Lees meer +

adresgegevens

Grote Markt 33
8870 Izegem (BE)
0498/860.603
info@stail.be